ВСТУП

«Я не знаю, що сталося. Він завжди був добрим чоловіком, а також чудовим батьком. Троє моїх дітей відчувають себе спустошеними через його відсутність. Чому він пішов? Що мені зробити, щоб він повернувся?» – заливаючись у відчаї сльозами, говорила мені жінка віком близько 45 років.

«Бо ми не маємо боротьби проти крови та тіла, але проти початків, проти влади, проти світоправителів цієї темряви, проти піднебесних духів злоби» (Еф. 6:12).

Читаючи про зброю християнина (Еф. 6:10-20), ми бачимо, що дуже могутня Божа зброя є в розпорядженні тих, хто читає Біблію і виконує Боже Слово, відвідує Святу Літургію, бере участь у Святій Євхаристії, має особисту і сімейну молитви, належить до молитовної групи… Це духовне життя зрощує віру в серці.

«Віруй в Господа Ісуса, і будеш спасений ти сам та твій дім» (Дії 16:31).

На основі Божого Слова ми представляємо вам деякі види цієї могутньої зброї, щоб використати її «проти початків, проти влади, проти світоправителів цієї темряви, проти піднебесних духів злоби», які руйнують ваше життя і життя вашої сім’ї.

Ви, можливо, вже знаєте деякі з цих видів духовної зброї, але тепер ми представляємо їх як такі, що спрямовані на спасіння, зцілення і звільнення не тільки вас самих, але також вашої сім’ї.

Ми пропонуємо вам читати один розділ цієї книги кожного дня; і відразу після читання з вірою просити про Божу благодать негайно втілити в життя те, що ви прочитали.

Нехай Бог в ім’я Ісуса благословить і супроводжує вас у цій духовній битві не тільки в пошуках вашого спасіння, а також спасіння вашої сім’ї.

«Будьте відважні: Я світ переміг!» (Ів. 16:33).

Не дозволяйте дияволу запанувати над вашою сім’єю! Боріться за неї тепер… поки не запізно!

Попередній запис

МОЛИТВА

Наступний запис

СПАСИ СВОЮ СІМ’Ю!