СВІДЧЕННЯ

“Мої дорогі друзі, пишу цього листа, щоб прославити ім’я Господа Ісуса.

У моєму житті було багато горя і страждань: мій чоловік надмірно пив і щоразу, коли він це робив, мав проблему з тими небажаними духами. Ви знаєте, про що йдеться, правда? І це викликало багато неприємностей удома.

У мене четверо чудових дітей: дівчинці шість років, хлопчикові – одинадцять, ще двом дівчаткам відповідно дванадцять років і чотири. Я усвідомлюю, що це благословення! Але мій чоловік не мав постійної роботи через те, що дуже сильно пив. Тому нас переслідувало багато проблем. Я вже була і католичкою, і протестанткою, і т. п., але ніколи не знала реального Ісуса Христа.

Дочка Даніела страждала на хворобу серця. Необхідно було здійснити операцію в Сан-Пауло. Коли мій чоловік перейнявся цим, то став пити ще більше, а це перешкоджало її лікуванню. Тоді я почала відвідувати молитовну групу і завжди просила Ісуса, щоб мій чоловік перестав пити і знайшов на хорошу роботу. Пройшов певний час, поки це трапилося, але я ніколи не переставала молитися і надіятися. Я знала, що одного дня Ісус прислухається до мене.

Брати, важко повірити, Ісус кардинально перемінив мого чоловіка, як воду на вино в Кані Галілейській. Ця проблема вирішилась, але моя дочка була хворою. Минулого року, коли п’ятирічну Даніелу прооперували, я відправила листа, щоб ви прочитали його на радіопрограмі “Ісус любить тебе”. Це був лист мого страждання, в якому просила, щоб ви і вся група молилися за неї.

Даніелі зробили операцію в п’ятницю другого липня минулого року о другій годині. Після полудня, коли розпочалася молитовна група, ми об’єдналися в молитві з людьми в різних місцях. Мій чоловік і я були в лікарні в Сан-Пауло, а мої діти – у Кампінасі. Стоячи на колінах на підлозі, взявшись за руки, кожен молився за неї. Це було так красиво, так багато любові, а водночас болю і страху! Ми були наповнені Святим Духом. Усе промайнуло, немов хмара диму. Все пройшло успішно, і через два дні вона перебувала вже у своїй кімнаті, готова приймати відвідувачів.

У той час ми переживали важку фінансову ситуацію, але кожного дня ми хотіли їхати до Сан-Пауло. Даніела провела в лікарні 12 днів, і протягом цього часу вона не була самотньою, тому що Господь був із нею і Богородиця також.

Господь був такий дивовижний, що кожного дня Він допомагав нам знаходити гроші на квитки, завдяки чому мій чоловік і я могли відвідувати її.

Моїй дочці зараз 6 років. Минув рік з тих пір, як відбулася операція.

Я пишу, щоб сповістити про велике зцілення, яке Ісус здійснив для неї. Сьогодні я хочу тільки хвалити і прославляти ім’я Господа Ісуса, тому що тепер я щаслива людина. Чоловік добре працевлаштований, більше не має поганих звичок. Дочка зцілена.

Мої брати, прибігаймо до Ісуса Христа, бо тільки Він спасає, зціляє, звільняє!

Під час моїх подорожей до Сан-Пауло моїми товаришами були Біблія і молитва. Вони дуже допомогли мені. Родина, яка молиться, залишається разом.

Нехай мир Господа буде зі всіма вами!”

Maria Р. Santos Campinas (SP).

Попередній запис

ГОСПОДЬ ВІДВІДАВ ТА ВИЗВОЛИВ СВІЙ НАРОД_3

Наступний запис

ІСУС – МІЙ СПАСИТЕЛЬ