СВІДЧЕННЯ_5

Мені 38 років, моєму чоловікові – 41. Ми маємо двоє дітей: Елісон – 11 років та Джіні Паулі – 8. Я пишу як ще один свідок величі, милосердя і Божого співчуття.

Я хочу розповісти вам про те, що трапилося.

Всередині березня мій чоловік почав відчувати сильний біль довкола лівої нирки, і цей біль опустився по нозі аж до коліна. Минали дні, тижні, йому ставало гірше, однак він відмовлявся піти до лікаря. Через два місяці він більше не спав, не їв і шкутильгав через біль. Чоловік схуд на 20 кг, був безсилий і через біль дуже мало розмовляв.

Я сказала йому, що, якщо він не піде до лікаря, приведу його додому, тому що знала – він помирає. Оскільки чоловік не мав іншого вибору, то пішов до лікаря, свого двоюрідного брата і фахівця з проблем нирок, який був досить компетентний і якого дуже поважали. Він сказав моєму чоловікові здати аналізи крові, сечі, зробити рентген та ехограму. Після двох тижнів досліджень лікар повідомив мені, що дуже стурбований, тому що картина, яку він побачив, була дуже невтішною: рентген та ехограма показали щось дивне і велике під ниркою. Нирка була зміщена і функціонувала дуже погано. Він радив провести хірургічну операцію, але спочатку зробив томограму.

Коли були відомі результати томограми, він зателефонував, щоб сказати, до чого я повинна бути готова: я мушу бути сильною, тому що це була величезна пухлина під ниркою; він навіть сказав, що його життя в небезпеці.

Я впала у відчай. Лікар виявив велику турботу і звернувся до іншого онколога, щоб допоміг провести операцію. З того дня, коли лікар говорив зі мною, до дня операції, були найгірші два тижні мого життя. Я почувалася погано, була у відчаї, не могла ні їсти, ні спати, ні піклуватися про дітей – таким великим було моє горе. Я не могла ні плакати, ні розповісти дітям і чоловікові, у чому річ.

Коли ми лягали спати, він розповідав про свої плани стосовно нашого майбутнього, і я, знаючи про те, що має відбутися, задихалась, стаючи ще більш пригніченою.

Я завжди мала віру, завжди молилася і вірила в Бога, і саме це мені дало силу витримати.

Моя мати ходила на молитовну групу в церкві Святого Себастіана тут, у Бауру, і, коли мій стан депресії досягнув піку, її віра і книжка “Ісус любить тебе”, яку вона попросила мене прочитати, були джерелом сили для мене. Я почала читати і молилася, молилася, молилася, і всіх просила про молитву за здоров’я чоловіка.

За три дні до операції його госпіталізували для підготовки до неї. Я залишалася біля чоловіка весь цей час і була впевнена, що Ісус біля мене. Я багато молилася і аж до дня операції читала один розділ на день з книжки “Ісус любить тебе”. Коли його забрали, я продовжувала читати і отримувати від Ісуса силу, яку тільки Він міг дати мені в той момент. Я плакала, дуже плакала, відчуваючи, що Він зі мною в цей важкий момент, кажучи мені…

Бо Я Господь, Бог твій, що держить тебе за правицю й говорить до тебе: Не бійся, Я тобі поможу!” (Іс. 41:13).

Мої брати, я почула голос Ісуса. Я відчула Його присутність, і величезна довіра опанувала мною. Я молилася і чекала до 12 години, допоки не прийшов лікар з новинами: “Усе пройшло добре. Все сталося краще, ніж ми сподівалися. Перед операцією я зробив маленький надріз, узяв зразок на аналіз, щоб пересвідчитись та впевнитись у тому, чи потрібно відкривати і почистити все. Результат експертизи не показав злоякісної пухлини”.

Тієї миті ці слова забрали величезний тягар з моєї душі, і мені стало легше, я прославляла Бога. Це була сумка гною, яка утворилася між ниркою і м’язом. За словами лікаря, на диво, під час операції було надзвичайно легко вийняти більше ніж півкілограма бруду. Лікар був дуже задоволений і здивований результатами.

Мої брати, це був Ісус. Це сталося місяць тому, а сьогодні мій чоловік дуже добре почувається: добре їсть і спить, бадьорий. Він уже знає про все, що відбулося, і що одужати йому допоміг Ісус.

Я хочу прославляти і дякувати Богові усі дні свого життя за велику ласку, яку отримала, і хочу попросити Його благословення для кожного, хто допоміг мені молитвою, щоб кожен, кого я зустріну, відчув присутність Ісуса, Його милосердя, силу молитви і віри. Хочу подякувати всім вам за написання цієї дивовижної книги, яка приносить так багато заспокоєння, так багато сили тим, хто має можливість її читати, а особливо подякувати Ісусові за те, що перебуває зі мною кожного дня. Спасибі.

Хвала Господу нашому Ісусу Христу! Нехай буде Йому хвала навіки. Амінь.

Nilza Maria Talon Carlos Bauru (SP)

Ми молимось за вас, ваші потреби, а найголовніше – за ваше нове життя в Господі нашому Ісусі Христі.

Нехай Бог благословить вас!

КІНЕЦЬ

Попередній запис

ПЕРЕБУВАННЯ В ХРИСТІ_3

Наступний запис

ВСТУП