ІМ’Я ІСУСА МАЄ СИЛУ СПАСТИ ТЕБЕ І ТВОЮ СІМ’Ю

«Та промовив Петро: Срібла й золота в мене нема, але що я маю, даю тобі: У Ім’я Ісуса Христа Назарянина устань та й ходи!» (Дії 3:6).

Ім’я Ісуса має силу спасти тебе і твою сім’ю!

Хочу дати особисте свідчення стосовно цього уривка Слова Божого. Кілька днів тому я був пригнічений і занепав духом через дуже серйозну проблему; схиливши голову, я молився у своїй спальні. Однак Слово Боже – живе та діяльне, і воно торкнуло моє серце цим уривком: «У Ім’я Ісуса Христа Назарянина устань та й ходи!»

Я почав повторювати багато разів: «У Ім’я Ісуса Христа Назарянина устань та й ходи! У Ім’я Ісуса Христа Назарянина устань та й ходи!» Я відчув, що Ісус промовляє до мене через святого Петра і Своє Слово: «У Ім’я Ісуса Христа Назарянина устань та й ходи! У Ім’я Ісуса Христа Назарянина устань та й ходи!» Моя голова почала підводитися, і та проблема, яку я переживав, почала ставати дедалі меншою й меншою… перед величністю Бога, живого і воскреслого Ісуса та перед силою Його імені. Поступово проблема почала віддалятися від мене, моя голова почала підводитися все вище… радість і мир почали опановувати моє серце, і я досвідчив силу імені Ісуса Христа, нашого Господа.

«У Ім’я Ісуса Христа Назарянина устань та й ходи!» Ім’я Ісуса має силу спасти тебе і твою сім’ю!

Прикликати ім’я Ісуса через Слово Боже означає уприсутнювати, мати живого Ісуса Христа всередині себе, у молитві, у житті, у сім’ї, на роботі і в соціальному оточенні.

Прочитаймо ще раз уривок з Діянь апостолів: «Та промовив Петро: Срібла й золота в мене нема, але що я маю, даю тобі: У Ім’я Ісуса Христа Назарянина устань та й ходи!»

Тепер вирішувати тобі. Так, тобі, що перебуваєш у депресії. В ім’я Ісуса Христа і силою Його Крові, підніми голову і дивися вперед з упевненістю, бо ім’я Ісуса має силу спасти тебе і твою сім’ю!

Ім’я Ісуса має силу покласти край твоїй депресії і зцілити твоє зранене серце.

«Збирає вигнанців ізраїлевих. Він зламаносердих лікує, і їхні рани болючі обв’язує» (Пс. 147:2б,3).

Ти, що відчуваєш смуток, втому, безнадію, ти, що переживаєш якусь дуже серйозну сімейну проблему: у ім’я Ісуса Христа Назарянина, устань та й ходи! Залиш смуток. Нехай смуток буде омитий силою Крові Ісуса!

Тепер вирішувати тобі. Тобі, що дав притулок гніву, невдоволенню, ненависті й образі у своєму серці, особливо стосовно когось із членів твоєї сім’ї: в ім’я Ісуса Христа, пробач! Пробач! Пробач! Пробач в ім’я Ісуса! Постав силу Крові Ісуса між собою і тією людиною чи членом твоєї сім’ї, на кого маєш гнів, образу і біль.

Настав твій час. Це твій час, так! Ти, що хворієш, страждаєш від головного болю, від болю в шлунку і печінці, чи навіть ти, що прикутий до ліжка і виснажений: в ім’я Ісуса Христа, встань та ходи! Нехай буде прославлене і благословенне ім’я Ісуса!

Ім’я Ісуса має силу спасти тебе і твою сім’ю!

Ти, що турбуєшся про матеріальні блага (скільки людей звертається до нас із матеріальними проблемами…), про роботу, брак грошей, вартість житла, інфляцію, про гроші, яких не вистачає до закінчення місяця, зведи очі до Ісуса. Ісус – життя. Нема волі Ісуса на те, щоб чогось не вистачало у твоєму домі. Чого ми бажаємо в багатьох випадках, то це надмірностей, а Ісус забезпечує нас і наших дітей предметами першої необхідності, адже так? В ім’я Ісуса відклади турботи! Ісус хоче, щоб у твоєму серці були радість, мир і життя!

Моя дорога сестро, що телефонуєш чи пишеш нам, чи особисто шукаєш нас у молитовних групах, що стурбована своїм шлюбом, чоловіком, який залишає тебе і не повертається… І ти, чоловіче, що турбуєшся про дружину, яка стає легковажною, читаючи тільки газети, дивлячись мильні опери, не опікуючись домом, у нас є послання до кожного з вас:

В ім’я Ісуса Христа, устань та й ходи!

Матері і батьки, стурбовані вихованням своїх дітей і тими місцями, які вони часто відвідують, Ісус хоче, щоб ви довіряли Йому в ім’я Його Воскресіння! Ісус – життя! Ісус – перемога! Проголошуйте силу Крові Ісуса на своїх дітей, на їхні входи і виходи, товариства. Прикличте охоронну силу Господніх ангелів. Моліться до Господа, щоб послав Своїх ангелів на захист життя ваших дітей і їх сімей. В ім’я Ісуса Христа, устань та й ходи!

І тепер, молячись з владою, як це зробив святий Петро, коли дивився на кривого чоловіка, ми з вірою кажемо безпосередньо вам – тим, хто має сімейні проблеми. В ім’я Ісуса Христа, устань та й ходи!

Завжди здіймайте руки до Ісуса, щоб отримати від Нього через Його Слово мудрість, силу і проникливість, щоб пізнавати волю Божу та жити згідно з нею, щоб виховувати своїх дітей і врятувати подружжя в ім’я Ісуса Христа.

«Та промовив Петро: Срібла й золота в мене нема, але що я маю, даю тобі: У Ім’я Ісуса Христа Назарянина устань та й ходи!» (Дії 3:6).

А тепер я хочу запросити вас до співу. Так, співайте цю пісню, яку всі знають:

  • «Срібла й золота в мене нема, але що маю, даю тобі:
  • В ім’я Ісуса Христа Назарянина, устань та й ходи!»
  • Він бігає і стрибає,
  • Хвала Богові в нього на устах.
  • Він бігає і стрибає,
  • Хвала Богові в нього на устах.
  • В ім’я Ісуса Христа Назарянина,
  • устань та й ходи!
  • Наші серця вже щасливіші, чи не так?

Ми любимо Слово Боже, бо воно живе і діяльне. Воно зроджує плід, коли ми його читаємо, над ним розважаємо і робимо його своїм. Господь відразу ж звільняє нас, як це Він зробив через святого Петра, який, простягнувши руку до кривого чоловіка, сказав: «У Ім’я Ісуса Христа Назарянина устань та й ходи!» І кривий чоловік устав та й пішов.

Ім’я Ісуса має силу спасти тебе і твою сім’ю!

Хвала Богу! Господь ще раз через Своє Слово простягнув до нас Свої руки і дав нам надію, радість, мир і життя. Життя! Життя, якого ми не досвідчували до прийняття Ісуса і яке тепер маємо в наших серцях у повноті.

Через віру, яку Слово Боже будує в наших серцях, Ісус робить знаки і чуда в нас щодня й щомиті.

Ісус живий! Ісус любить тебе! Ісус любить мене! Ісус любить нас! Алилуя!

Ім’я Ісуса має силу спасти тебе і твою сім’ю!

Ісус хоче, щоб ми використовували силу Його імені і силу Його відкупительної Крові.

Ім’я Ісуса має силу спасти тебе і твою сім’ю!

Ісус помер, щоби спасти нас, і Він хоче, щоб ми використовували силу Його імені дедалі більше. Він сказав це у Своєму Слові: «У Ім’я Моє демонів будуть вигонити» (Мр. 16:17б).

Він делегував цю владу всім тим, хто вірить у Його ім’я. Закликати ім’я Ісуса – означає закликати Самого Ісуса, уприсутнювати Його саме в ту мить і в тій ситуації. І вираз «в ім’я Ісуса» означає дозволити Ісусові діяти в нас і в наших обставинах через силу Його імені.

Використовуй, моя сестро, використовуй, мій брате, дедалі більше і більше силу цього імені, яке спасає, зцілює і звільняє, для себе і своєї сім’ї; ім’я, що є радістю людей, що є життям у повноті, – це ім’я Ісуса Христа, нашого Господа.

Амінь! Алилуя!

З обновленою вірою і в ім’я Ісуса помолімося за себе і свої сім’ї із владою, сміливістю і довір’ям. Дивіться зараз на Ісуса; простягніть праву руку до небес; тримайтеся міцно за руку Божу і повторюйте зі мною:

  • Зціли мене і зціли мою сім’ю, Господи Ісусе! Зціли нас!
  • Звільни мене і звільни мою сім’ю, Господи Ісусе! Звільни нас!
  • Спаси мене і спаси мою сім’ю, Господи Ісусе! Спаси нас!
  • Дай нам радість, якої не маємо, Господи!
  • Дай нам мир у Твоє ім’я, Ісусе!
  • Дай нам любов, Ісусе!
  • Дай нам прощення, Ісусе!
  • Дай нам любов і прощення в нашому домі, Ісусе!
  • Дай нам дар ще більше шукати Тебе в молитовній групі!
  • Дай нам дар відвідування Святої Літургії і прийняття Святої Євхаристії!
  • Дай нам дар розважання над Словом Божим!
  • Дай нам дар віри і наполегливості!
  • Наповни нас Своїм Святим Духом, Ісусе!

Алилуя! Слава Богу! Яке щастя в наших серцях!

Ми спасенні!

Ми люблені!

Ми звільнені і зцілені в ім’я Ісуса!

Дякуємо Тобі, Господи! Здається, що наші серця розірвуться від такої великої радості! Нехай буде прославлене і благословенне Твоє Ім’я, Ісусе! Нехай це ім’я, Ісус, буде возвеличене і прославлене в нашому житті!

«Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою!» (Мт. 11:28).

Ісус любить тебе і хоче любити тебе ще більше!

Разом з тобою, хто вірить в Ісуса, я хочу повторювати і наполягати, щоб ти поглянув на Нього і знову сказав:

Ісусе, помилуй мене і мою сім’ю!

Поклади свою руку на серце, відчуй любов Ісуса до себе і з відкритим серцем повтори. (Так, ти і твоя сім’я все ще потребуєте дуже багато любові, викуплення, милості, радості, миру, життя…) Повтори і отримай усе те, що ти і твоя сім’я так сильно потребуєте.

Ісусе, помилуй мене і мою сім’ю! Ісусе, помилуй мене і мою сім’ю!

Ще раз повтори, голосно:

Ісусе, помилуй мене і мою сім’ю!

Ісус хоче вилити Свою милість і Своє милосердя на тебе і твою сім’ю. Він помер за це. Але водночас Він шанує твою волю.

Умовляю тебе, нерішучого, ще раз.

Поглянь на Ісуса і скористайся цим моментом Божої благодаті. А тепер, відкритим серцем і сильним голосом скажи:

Ісусе, помилуй мене і мою сім’ю! Ісусе, помилуй мене і мою сім’ю! Ісусе, помилуй мене і мою сім’ю!

Дякую, Ісусе, за Твою таку велику любов!

«Нехай примножиться вам благодать та мир!» (1Пет. 1:2в).

Прийди, Господи Ісусе, прийди, Господи, і замешкай з нами в цю хвилину. Ми хочемо поклонятися Тобі, славити і возвеличувати Тебе!

Мій брате, великою є Божа любов до тебе і до всіх членів твоєї сім’ї. Повторюю: це момент істини. Господь із нами і дуже близько до нас. Заплющ очі і віддай себе цілковито Ісусові, без спротиву, без страху, з відкритим серцем, бо Він живий і любить тебе.

Повір, мій брате, наш Бог – це Бог любові та прощення; для того, щоб Божественна благодать могла оселитись у твоєму серці і в твоїй сім’ї, визнай у цю хвилину, що ти грішник. Разом попросімо Господа, щоб простив наші гріхи, щоб ми, омиті в Крові Ісуса, мали серце, широко відкрите на хвалу і поклоніння.

Попередній запис

МОЛИТВА ПРОСЛАВИ

Наступний запис

МОЛИТВА ПОСВЯТИ