Глава 7: Черево пекла

Наступного вечора ми з Ісусом попрямували до пекла. Ми вийшли на велике відкрите місце. Наскільки вистарчало зору, навколо було видно різного роду бісівські діла. Деякі з них розверталися прямо перед нами. Близько трьох метрів від нас я побачила надзвичайно неприємну сцену: вперед і назад гасали багато-чисельні біси і злі духи.

Картина нагадувала сцену з якогось фільму жахів. Душі навколо були піддані мукам, а диявол і його ангели продовжували свою роботу. Тьма, яка панувала навколо, зливалася зі стогонами страждань і відчаю. Ісус сказав: «Дитино Моя! Сатана – облуда на землі і кат душ. Багато з цих бісівських сил, яких ти побачиш, часами піднімаються на землю, щоби обманювати, приносити біль і страждання. Я у всіх подробицях покажу тобі речі, яких ніхто раніше не бачив. Деякі з цих деталей відбуваються вже зараз, інші ж – приготовлені на майбутнє». Я оглянулась. Ґрунт був темно-коричневим, без життя, з повною відсутністю трави чи якоїсь іншої зелені. Все здавалося мертвим або помираючим. Одні місця здавалися сирими і холодними, а інші – гарячими і сухими. Навколо стояв запах тління, розкладання нечисті, викидів і цвілі. Ісус сказав: «Для обдурення Божого народу сатана використовує багато пасток і капканів. Тут, у пеклі, Я покажу тобі різні хитромудрі і жахливі прийоми сатани». Ми пройшли лише декілька метрів і я побачила попереду злий темний силует, який рухався, то піднімався, то опускався, то зменшувався, то збільшувався. При кожному русі з нього виходив сморід, що виділявся навіть на фоні звичайного бридкого запаху, що наповнював навіть повітря пекла. Великий чорний силует продовжував зменшуватися і збільшуватися, і виділяти нестерпний сморід, якого не можна було знести. Тут я помітила на ньому темне знамення рогів, що сходили на землю. Я зрозуміла, що це велике чорне серце і для входу в нього є багато отворів. Мене охопило погане передчуття. Ісус знав мої думки і сказав: «Не бійся! Це серце пекла. Ми дійдемо і до нього. Але спершу ми повинні оглянути тюремні камери пекла». Камери представляли собою круглі приміщення в серці пекла, близько 30 км висотою. Я оглянулась і побачила великий чорний рів, що відділяв камери від черева пекла.

Мені здалось, що рів був глибиною близько 2 м і я подумала: «Як же його можна перейти?». Але тільки я подумала, як ми відразу опинилися на першому ярусі темних камер. Навколо них йшла доріжка і звідси можна було спостерігати за всім, що знаходиться в центрі пекла. Ісус сказав: «Все це вірне і правдиве. Смерть і пекло будуть одного дня кинуті в озеро вогненне. Поки що це все в пеклі. Грішні душі залишаються тут, страждають і мучаться. Я віддав Своє життя, щоби ви не потрапляли сюди. Я знав правдивість всіх цих жахів. Але любов Отця є настільки ж правдивою! Якщо ви дозволите Йому, Він простить вам. Покличте Його ім’ям Моїм, негайно!»

Попередній запис

Глава 6: Праця в пеклі

Наступний запис

Глава 8: В’язничні камери пекла