МОЛИТВА

Прийди, Господи Ісусе. Наповни наші серця Твоєю любов’ю, Твоєю силою і Твоїм Святим Духом.

Мій брате, великий мир Господа панує посеред нас, у наших серцях. Благословення, яке ми відчуваємо, яке перебуває навколо нас, є таким великим, що ми хочемо ним поділитися.

Щоб зробити це, закрийте очі на кілька секунд. Перестаньте хвилюватись про свою працю і все, що ви маєте зробити. Станьте в присутності Ісуса, відкрийте своє серце і моліться разом із нами:

Предвічний Отче, ми дуже любимо Тебе і дякуємо Тобі сьогодні за Твоє благословення, тому що Ти – наш Батько любові і тому що ми примирені з Тобою через Кров Ісуса Христа, нашою Господа.

Ми любимо Тебе, Отче, ми поклоняємось Тобі і благословляємо Тебе. Ми відкриваємось, щоб отримати Твої благословення і наповнитися Твоєю ласкою, Твоїм миром і Твоєю любов’ю. Ми дякуємо Тобі, Отче, тому що сьогодні згідно з Твоїм Словом ми дізнались, що ми є Твоїм благословенням для наших братів. Твоє Слово «і будеш ти благословенням» (Бут. 12:2д) стосується кожного з нас. Ми хочемо бути частиною божественного Слова і стати інструментами Твого благословення, щоб ми могли благословляти всіх людей.

Тому у Твоїй присутності ми відрікаємось від поганих слів, які вимовляли наші уста, і просимо Кров Ісуса Христа очистити наші серця, наш розум і наш язик.

Ми просимо в Тебе пробачення за всяке прокляття, яке ми коли-небудь промовили, і відрікаємось їх усіх. Ми просимо, щоб Кров Ісуса омила всяку рану, якої ми ненавмисно завдали.

Сьогодні Твоє Слово звільнило нас. Ми маємо благословляти, щоб бути спадкоємцями благословення.

Ми благословляємо, Отче, наших дітей, дружину, чоловіка, батьків, братів, сестер, родичів і всіх близьких.

Ми благословляємо всіх, з ким маємо складні відносини, і тих, хто нас переслідує і ранить.

Ми благословляємо всіх, із ким працюємо. Ми благословляємо нашого начальника і нашу працю.

Ми благословляємо те, що любимо, і те, що не любимо робити.

Ми благословляємо всі хвилини нашого життя і здоров’я.

Ми благословляємо в ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа.

І ми просимо Тебе, Предвічний Отче, щоб через не божественне благословення, в ім’я Ісуса, Ти щедро вилив силу Святого Духа, щоб зцілити Твоїх людей.

Мій брате, ти є Божим благословенням для свого ближнього. Боже благословення сходить на нього через тебе. Тому тепер простягни свою руку і торкнись того, хто поруч тебе. (Якщо ти сам, то закрий очі, стань у присутності Бога і з повною вірою постав у Божу присутність людину, за яку бажаєш молитися.) Боже благословення є повним, бо воно є прощенням, здоров’ям, життям, миром, зціленням і свободою. Помолімося разом:

Святий Отче, звільни мого брата від докорів сумління, які він мас у своєму серці, від усякого почуття неповноцінності, від усякого почуття вини.

Звільни його, Господи, силою імені Ісуса, від усякого страху перед майбутнім, всякого духа занепаду, смутку, самотності та розпачу.

Звільни його, Господи, від гіркоти, від жалю за минулим, від сказаних речей і від стосунків, які не були згідні з Твоїм словом.

Ми хочемо прибити все це до хреста нашого Господа Ісуса Христа і благаємо, щоб Кров Ісуса омила кожен гріх і погане почуття в житті цього брата.

Отче, ми віримо, що для Тебе немає нічого неможливого. Тому ми просимо, щоб Ти використав наші руки, щоб благословити, і щоб, в ім’я Ісуса, на нашого брата вилилося божественне зцілення.

Наповни, Господи Ісусе, наші руки Твоєю силою і зціли тих, за кого заступаємось.

Підніми тих, хто хворий, Ти – Всемогутній, у Тобі немає меж.

Зціли, Господи, тих, хто страждає на анемію, поганий кровообіг, слабкість, біль у м’язах і ревматизм.

Прийди, Господи, з усією силою. Помазання, яке Ти вливаєш у наше серце, таке велике!

Прийди, Ісусе, і благослови хворих на рак. О Господи, ми молимось за тих братів і сестер, які мають пухлини в мозку. З довірою ми просимо в Твоє ім’я, щоб божественне зцілення прийшло до їхніх тіл.

Звільни, Господи, тих, хто страждає від мігрені, невиліковних ран, діабету, запаморечення, розумових відхилень і проблем з рівновагою.

Прийди, Господи, торкнися цієї сестри, яка знесилена і просить вилікувати її від проблем із внутрішнім слухом. Помилуй!

Ввійди в серця тих, хто страждає, і омий їх Своєю Кров’ю, Ісусе.

Звільни тих, які страждають від проблем із печінкою, панкреатиту, нудоти та блювоти, тих, які страждають через запалення коліна. Ми просимо Тебе, Ісусе, зцілити усіх, хто має хвороби очей і голови.

Ми хочемо подякувати Тобі за Твою велику силу, за Твою велику ласку! Ми хочемо подякувати Тобі, бо ми – Твої інструменти. Ми хочемо подякувати Тобі, бо Твоє благословення пронизує нас.

Ми хочемо подякувати Тобі, бо коли ми благословляємо в Твоє ім’я, Господи, ми також стаємо спадкоємцями благословення.

Предвічний Отче, в ім’я Ісуса, як Твої діти, з цілковитою довірою, ми даруємо Твоє божественне благословення братові, який зараз з’єднаний з нами в молитві.

Мій брате:

«Нехай Господь поблагословить тебе, і нехай Він тебе стереже! Нехай Господь засяє на тебе лицем Своїм, і нехай буде милостивий до тебе! Нехай Господь зверне на тебе лице Своє, і хай дасть тобі мир!» Чис. 6:24-26

Тобі, Предвічний Отче, всяка хвала з нашого серця, в ім’я Ісуса, в єдності зі Святим Духом, через могутнє заступництво Діви Марії. Амінь і амінь.

Попередній запис

Благословення на благословення

Наступний запис

Зцілення та звільнення силою імені Ісуса!