Діліться радістю

Моя нова подруга, Бекі Джонсон, дуже красномовно підсумовує силу нашого потенціялу в несінні радости в життя інших, коли ми співпрацюємо, преображаючись під орудою Бога з жінок скорботи в жінок радости.

«Нещодавно мені потрапила на очі фотографія мого чоловіка Ґреґа на озері Крейтер, що є найчистішим, неймовірно синім, найглибшим озером у США. Я пригадую неземну тишу навколо. Коли я пробую знайти візуальний образ миру, то це саме та картина, яка приходить мені на гадку.

Після виверження вулкану утворився велетенський кратер, і коли його поступово наповнив дощ і сніг, з’явилося це дивовижне місце спокою.

Хіба це не прекрасна метафора нашого життя? Бачиться, що криза, невдача, вулканічне виверження (руйнування того, що було доти) у той чи інший момент відбувається з усіма нами, залишаючи нас розверзеними, звільняючи в нашій душі місце, яке поволі, але певно, наповнює чиста вода з небес. Ви змінюєтеся, і якщо дозволите Богові виконати Його роботу, то врешті сповнитеся глибини, краси і спокою, якими будете тішити інших».

Чи не цього хочемо ми? Чи всі ми не жадаємо стати жінками, які залишають слід благословення в житті тих, кого ми торкаємося? Чи всі ми не прагнемо зцілитися й оновитися духовно, щоб мати змогу зцілювати й оновлювати інших? Чи не прагнемо ми бути натхненням для тих, хто спостерігає за нашим життям? Чи глибоко в серці ми не прагнемо, з погляду інших, бути жінками, які втілюють у житті Боже покликання вибирати радість – хоч там що? Гадаю, що так.

Від самого лише бажання, прагнення і натхнення нічого не зміниться. Але це все буде можливо, якщо ми вирішимо стати саме такими жінками.

Благодаттю Господа Ісуса Христа, Божою любов’ю і поміччю Святого Духа ми можемо стати жінками радости.

МОЛИТВА

Отче, я боюся. Боюся повірити, що можу стати іншою, що можу змінитися. Боюся повірити, що мою жалобу Ти можеш обернути у свято і що я можу стати жінкою, яка відчуває сум життя, та однак прагне радости. Я хочу жити нині, просто тепер як людина, що вирішила вибрати радість. Дай мені силу й відвагу шукати Твоїх благословень у цій подорожі. В Ісусове ім’я, амінь.

Попередній запис

Як вибирати радість: благословення в негараздах

Наступний запис

Висновок