П’ятниця: Початок нового життя/Субота: Я тебе люблю!

П’ятниця: Початок нового життя

Тому то, коли хто в Христі, той створіння нове, стародавнє минуло, ото сталось нове! 2Кор. 5:17

Якщо ви і ваш чоловік чи дружина насправді хочете відчути щире кохання – таке, що триває вічність, – ви повинні подивитись правді у вічі щодо вашого становища перед Богом. Згідно з Біблією, ми усі народились грішними (пор. Рим. 3:23). Ця проблема гріха перешкоджає нам жити з Богом, не має значення, чи це окрема людина, чи подружня пара. Невирішена проблема гріха блокуватиме ваші найбільші зусилля для створення успішного шлюбу, тому що неминучим результатом гріха є рабство і смерть (пор. Рим. 6:23).

Але є чудова альтернатива! Ісус Христос оплатив ціну вашого гріха Своєю смертю на хресті. І завдяки Своєму чудесному воскресінню Він врятував вас від вічної загибелі. Маючи віру в серці, ви можете здобути безкоштовний подарунок – нове життя. Ісус оголосив Добру Новину так: “Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне” (Ів. 3:16).

Насправді все просто. Якщо ви оберете розкаяння в гріхах і отримання спасіння через віру в Ісуса Христа, ви отримаєте прощення і Його дар вічного життя.

Якщо ви не є з Ісусом у близьких стосунках, запрошуємо нас провести таку молитву сьогодні ввечері. Для кожної людини, яка запрошує Ісуса у своє серце, це є початком справжнього життя!

Тільки між нами…

  • Чи кожен з нас обрав отримання Божого дару спасіння?
  • Якщо ні, то що нам заважає зробити такий вибір?

Боже, я – грішник, який потребує Тебе. Я не можу жити належно і сподіватись на вічне життя самостійно. Будь ласка, пробач мої гріхи. Я вірю, що Ісус Христос є Твоїм єдиним Сином. Ти віддав Його, щоб Він помер за мене і звільнив мене від гріха. Дякую! Амінь.

Субота: Я тебе люблю!

Це Я вам заповідую, щоб любили один одного ви!” Ів. 15:17

Один з найкращих способів підтримувати справжнє кохання між вами і вашим чоловіком чи дружиною – це збудувати міст зі спогадів про любов. Пригадую чоловіка, якого звали Джим. Він трагічно загинув під час нещасного випадку, повертаючись додому з роботи. Тоді був п’ятдесятий день народження його дружини. Рятувальники знайшли два квитки на Гаваї в його кишені; це був сюрприз для Керол.

Декілька місяців після смерти чоловіка в Керол запитали, як вона справляється зі своїм горем. Вона відповіла, що в день весілля вони з Джимом пообіцяли говорити “Я тебе люблю” перед полуднем кожного дня їхнього сімейного життя. З роками це стало забавою, а часто і випробуванням. Вона не забувала сказати “Я люблю тебе” навіть тоді, коли сердилася на Джима. Бували випадки, що вона їхала в його офіс, щоб залишити записку зі словами “Я люблю тебе” в його автомобілі ще до полудня. Завдяки цим зусиллям, яких докладали, щоб дотриматись обіцянки, залишились позитивні спогади.

Вранці того трагічного дня Джим залишив дружині вітальну листівку й тихо вийшов з будинку. Керол, почувши, що завівся двигун, вибігла на подвір’я. Вона стукала по вікні автомобіля, поки він виїжджав з двору, а тоді викрикнула голосніше за рев двигуна: “Сьогодні, у свій день народження, Містере Джиме Гаррет, я, Керол Гаррет, хочу привселюдно заявити, що люблю тебе!”

“Так я знаходжу в собі сили жити, – сказала Керол згодом. – Бо знаю, що останні слова, які я сказала Джиму, були “Я люблю тебе!””

Ми можемо по-різному будувати мости крізь короткі проміжки часу нашого життя – з листівок і квітів, зі спільно проведених хвилин чи, як Джим і Керол, з простого щоденного зізнання “Я тебе люблю”. Запровадження таких романтичних спогадів у вашому шлюбі дасть вам і вашому чоловікові чи дружині основу справжньої любови, яка триває усе життя.

Ширлі Добсон

Попередній запис

Середа: Щасливі до кінця життя/Четвер: Третя особа

Наступний запис

Неділя: Я – третій