Цілюще благословення

Ця книжка має за мету привести тебе до особистої зустрічі з Ісусом Христом. Через Своє Слово Ісус відкриє тобі Себе, щоб спасти тебе, зцілити тебе, дати тобі життя в повноті і зробити тебе спадкоємцем божественного благословення.

Ми молимося до Бога, щоби всі, хто читає її зараз, знайшли живого Ісуса на цих сторінках, а знайшовши Його, отримали мир, радість, любов, духовне і фізичне зцілення та добробут, і, у результаті, щоб навчились впускати силу Бога у своє життя через Слово Боже, яке завжди живе і діяльне.

ЗМІСТ

Книжка сім’ї. Зцілення і спасіння для тебе і твоєї сім’ї.

Кожен хоче, щоб у його сім’ї панували мир, любов, радість, довіра та взаєморозуміння. Проте часто забуваємо спільно молитися, дякувати Богові одне за одного. А потім дивуємося, коли сім’я починає розпадатися.

У цій книзі ви не знайдете сотні порад щодо устрою сімейного життя чи конкретних порад психолога. Натомість Реґіс та Майза Кастро запрошують молитися в Ім’я Ісуса, яке має надзвичайно велику силу, пропонують славити Господа і через силу хвали змінити сім’ю, зцілити відносини через прощення, благословення, а також якнайчастіше брати участь у Євхаристії. Автори всі свої міркування писали на основі вчення Святого Письма, власного досвіду й свідчень їхніх дописувачів. Роздуми переплетені короткими молитвами, а молитви наприкінці кожного розділу стануть першим кроком на захисті сім’ї.

ЗМІСТ

Попередній запис

Роздуми про спокуси

Наступний запис

Христове покликання